Economizorul Electric de carburant

  Economizorul Electric de carburant / Fuel S

Cum sa economisesti carburant?

De ce o masina consuma atat de mult?
Exista mai multe cauze! Iata unele cauze care se pot rezolva! Componentele electrice cum ar fi becurile, sistemul audio si alte sisteme electrice ridica consumul unui vehicul cu pana la 30%. Aceasta inseamna bani din bugetul propriu...Iata cum poti face economie la carburant si ce dispozitive ai putea folosi?

Economizorul Electric Fuel S -reduce consumul de combustibil           

Pretul acestui dispozitiv este de

110 RON

+taxele postale 15 RON


 Livrare prin posta oriunde in tara.

Buton Comanda xPower

Economizorul Electric de carburant stabilizeaza circuitul electric al masinii, realizand o reducere a consumului de combustibil, prin optimizarea factorului de putere. Printr-un condensator de putere se introduce in sistemul electric un impuls ce nu afecteza sistemul electric, principiul este asemanator cu excitatorul electric de la motoarele electrice ce sunt impulsionate de un condensator ce se incarca si creaza mai multa putere.Informatii aditionale Economizorul Electric Fuel F:
- creste puterea motorului
- imbunatateste acceleratia
- prelungeste durata de viata a bateriei
- reduce consumul de combustibil de la 10% - 30%, in functie de modelul si vechimea masinii.
- ajuta mediul inconjurator, facand masina sa emita mai putine emisii nocive.
- se foloseste la priza pentru bricheta de 12 V, nu functioneaza la 24 V.
- dimensiuni: 10.5 x 2.8 x 3.2 cm.

Economizorul Electric este un produs usor de utilizat, se introduce in priza pentru bricheta iar de restul se ocupa singur.
Aliatul masinii si al dumneavoastra, Economizorul Electric este cadoul ideal pentru toti cei care doresc sa faca economie si sa protejeze mediul inconjurator in acelasi timp.

Economizorul Electric se poate folosi impreuna cu Economizorul magnetic de carburant nefiind incompatibili, obtinandu-se rezultate de 30%-40% chiar si mai mari! Insa nu se poate folosi daca se foloseste un alt Economizor Electric.

Pretul acestui dispozitiv este de

110 RON

+taxele postale 15 RON

 Livrare prin posta oriunde in tara.

Comanda  chiar acum, inainte ca pretul sa se modifice

Buton Comanda xPower
 Marturia personala:

Cunosc si testez acest produs de vreo 4 luni! Desi la inceput am fost un pic sceptic...dupa ce am facut anumite teste am descoperit ca economia de carburant a fost de 10%-20% doar folosind acest dispozitiv. Recunosc ca pe toate masinile mele am 2 dispozitive diferite, prezentul Economizor Electric, dar si Economizorul magnetic de carburant! Rezultatul a fost surprinzator de placut, am inregistrat o economie de 40%-45% si atunci cand nu foloseam luminile de pozitie, aveam chiar o economie mai mare de 50%, dar pentru asta am masinile cu service-ul la zi: uleiul schimbat, filtrele schimbate, cauciucurile au presiunea corespunzatoare si un pic peste recomandare (cu 0,5 bar mai mult)! Urmeaza sa mai folosesc alte  2 dispozitive pentru a reduce cat mai mult consumul... Merita incercat, de ce sa platim atat de  mult pentru carburant???
 
Cum sa comanzi Economizorul de carburant Electric Fuel?


Sunt sigur ca si TU vei fi super-satisfacut de calitatea lui, in caz contrar poti cere banii inapoi.

Pentru a comanda trebuie sa completezi formularul urmator, sau sa suni la numarul de telefon 0751 956 166.

Daca alegi sa plasezi comanda chiar astazi, pana la orele 24:00, vei beneficia de acest economizor  si il vei primi pentru doar 110 de lei.
(Ne rezervam dreptul sa incheim aceasta oferta promotionala oricand fara niciun avertisment.)

Click pe butonul de mai jos si completaza formularul de comanda!

Buton Comanda xPower
Poti comanda si prin E-mail: mariusrc@yahoo.com sau Telefon: 0751 956 166

IMPORTANT : Pretul promotional permite recuperarea investitiei intr-un timp foarte scurt...

Comanda si tu Economizorul Electric Fuel si vei avea numai de castigat. Da-i click aici acum!

Nu uita ca beneficiezi si de garantia de returnare a banilor in cazul in care nu esti multumit. Garantia este valabila pentru maxim 30 de zile de la data facturari.

 

 Se cauta distribuitori si se ofera conditii bune pentru revanzare. Trimite-ti un mesaj in acest sens pe adresa de E-mail: mariusrc@yahoo.com