Economizorul de Carburant - Magnetic

Cum sa economisesti carburant?

Cei mai multi dintre noi se intreaba azi: Cum sa economisesti carburant?Draga Prietene,

aca iti doresti sa afli cum poti economisi in mod real carburant, ei bine, am vesti foarte bune pentru tine..
.azi acest lucru se poate, folosind un
Economizor de Carburant! Desi nu este o preocupare noua...pe toti ne intereseaza cum sa facem ceva economie la carburant! Pe piata exista mai multe recomandari si pareri avizate sau mai putin avizate insa acest Economizor de Carburant il cunosc de multi ani si il folosesc pe toate masinile mele si am reusit ca zi de zi sa fac o economie de 25%-30% la carburant.

Iata cum poti face economie la carburant si ce dispozitiv ai putea folosi?


Economizorul de carburant

  Foloseste Economizorul de carburant pe baza de magneti permaneti.
Pretul acestui dispozitiv este de 375 RON dar acum

Costa doar

220 RON

+taxele postale 15 RON

Mii de oameni folosesc deja cu succes acest set de magneti. Iata mai jos un reportaj TV cu cativa dintre ei (click play): Ce avantaje iti vor aduce acest Economizorul de Carburant?


Reduce consumul de combustibil cu pana la 27,4% uneori chiar 30%*
Reduce semnificativ emisia de noxe si poluarea
Functionează la motoarele pe benzină si motorină
Îmbunătătesti performantele motorului
Prelungeste durata de viată a motorului
Se instalează în cîteva minute – nu sunt necesare ustensile!

Inventat si patentat in America
Patent original General Motors
Testat de Ford Motor Company (Master Service)
Îsi plăteste costul cu economiile realizate în 60 de zile
Nici un alt dispozitiv nu este atat de eficient.

Este pe piata mondiala de peste 20 de ani... 
si de mai bine de 10 ani pe piata din Romania!
Acest produs are Certificat de conformitate si Omologare RAR.* Rezultatele actuale pot varia. Economia de combustibil poate fi mai mare sau mai mică în functie de modelul motorului, calitatea combustibilului, încărcarea masinii, temperatură, conditiile de drum si starea vremii.

Dupa cum vezi, inainte de folosirea Economizorului de Carburant aglomerarea hidro-carburilor nu permite un bun amestec cu lanturi de oxigen, dar dupa aplicarea lui, particulele sunt detasate unele de altele si astfel ofera accesibilitate oxigenului pentru o combustie mult mai buna.

Folosind Economizorul de Carburant acesta va realiza o ardere mai completa, va mari puterea de tractiune a motorului şi va determina un consum redus de combustibil. In plus, coeficientul superior de combustie acţioneaza ca o camera care se curata singura, rezultand o cantitate redusa de gaze de esapament.


Economizorul de Carburant in realitate arata asa: Se monteaza 1 buc. pentru motoarele mai mici de 2500 cmc. 

Se monteaza 2 buc pentru motoarele mai mari de 2500 cmc.

 Pretul acestui dispozitiv este de 375 RON dar acum

Costa doar

220 RON

+taxele postale 15 RON

Comanda acum!

 

Problema???

De ce o masina consuma atat de mult?
Exista mai multe cauze! Iata unele cauze care se pot rezolva! Motorul dumneavoastră nu a fost construit ca sa fie maxim optimizat astfel incat sa consume cel mai putin. Pana mai ieri preocuparile marilor companii constructoare de masini nu au fost axate pe eficientizare consumului, ci pe dezvoltarea si vanzarea produselor cat mai rapid catre utilizatorii finali.


Fotografii mircorscopice de deseuri de carburi, inainte si dupa folosirea  

Economizor de CarburantCombustibilul ars incomplet determina acumularea rezidurilor de combustibil în motor, cu consecinte inevitabile: pierderea puterii, scaderea eficientei, cresterea uzurii motorului.

Economizorul de Carburant elimina cauzele acumularii de carburi cu ajutorul actiunii de autocuratare prin combustie completa, si sporeste durata de viata a motorului.

In multe cazuri, o combustie mai completa imbunatateste eficienta motorului chiar si atunci cand se utilizeaza un combustibil cu cifra octanica mai mica.

Capacitatea de a trece de la un combustibill premium (scump) la unul regular (ieftin) si reducerea costurilor rezervate mentenantei motorului inseamna din nou o economie de bani considerabila.

Ce este şi cum funcţionează Economizorul de Carburant ?


Economizorul de Carburant este un rezonator de frecvenţe magnetice. Prin intermediul super-conductorilor săi de Neodymium, generează o frecvenţă specifică de rezonanţă, care atunci când este instalat pe ţeava de alimentare cu combustibil, va desface lanţurile de hidrocarburi din combustibilul în trecere. Atunci când moleculele de combustibil sunt expuse rezonanţei create de Neodymium-ul din Economizorul de Carburant, arderea combustibilului devine mult mai eficientă. 

După ce trec prin Economizorul de Carburant, lanţurile/catenele de hidrocarburi din combustibil sunt fracţionate în bucăţi mai mici prin rezonanţă, astfel încat acum moleculele de combustibil încărcate pozitiv atrag aerul mărind coeficientul de oxidare. Rezultatul este o ardere mai bună, ceea ce în final reduce consumul de carburant şi emisiile de gaze.

Economizorul de Carburant conţine 2 super conductori din Neodymium (folosit în lume la cei mai buni conductori ). Conductorii sunt fabricaţi cu precizie deosebită având rezonanţa reglată şi sunt garantaţi pe viaţă avand o durata de viata de peste 1000 de ani.


Coeficientul superior de combustie reprezintă cauza tuturor efectelor benefice ale acestei tehnologii. Aceiaşi cantitate de combustibil, printr-o ardere mai completă, va determina, desigur, un consum redus de combustibil.

Motorul dumneavoastră costruieşte depozite de carbon/calamină din cauza arderii incomplete.
Molecule care sunt neomogene se găsesc atât în benzină cât şi în motorină, pe măsură ce aceste molecule se aglomereazã (proprietatea carbonului de a forma lanţuri moleculare) unele molecule sunt izolate în timpul arderii, aerul nu poate să ajungă la aceste molecule şi ele nu ard în totalitate. În schimb ele sunt eliminate în atmosferă sau reţinute ca şi depozite de carburi/calamină în motorul dvs.

Economizorul de Carburant desface efectiv aglomerările de molecule şi astfel aerul, care era blocat să penetreze aceste conglomeraţii de molecule poate acum să ajungă la fiecare moleculă în parte şi are loc astfel o ardere completă

AVERTISMENT
Creşterea numărului de kilometri parcurşi (economia de combustibil) depinde de întreţinerea vehiculului dvs. Vehiculul trebuie să fie îngrijit şi întreţinut în maniera în care constructorul o recomandă pentru a obţine o creştere cât mai mare a kilometrilor parcurşi. Aceasta include un service corect al sistemelor de aprindere, al sistemului de alimentare cu combustibil, al filtrelor de combustibil, al filtrului de aer, filtrului de ulei şi al uleiului de motor recomandat pentru vehiculul dvs.

Pretul acestui dispozitiv este de 375 RON dar acum

Costa doar

220 RON

+taxele postale 15 RON

Comanda acum!


INSTALAREA

IMPORTANT: Pentru a verifica micşorarea consumului specific:
1. Verificaţi consumul specific ÎNAINTE de instalarea Economizorul de Carburant.
2. Instalati
Economizorul de Carburant şi acumulaţi 2500Km la volanul maşinii.
3. Verificaţi consumul specific din nou.

Instalarea
  1. Localizaţi ţeava de alimentare cu combustibil. Vehiculele dotate cu motoare cu injecţie au, în mod obişnuit, două ţevi, în paralel, între rezervor şi motor, o ţeavă de alimentare şi un retur. În timp ce motorul funcţionează, verificaţi ambele ţevi. Cea rece va fi cea de alimentare. Pentru vehiculele cu injecţie electronică, deconectaţi borna negativă a baterie pentru cel puţin 5 min înainte de instalare. Nu reconectaţi cablul până când instalarea nu este completă. Aceasta permite computerului ce dirijează combustibilul să se reseteze iar apoi să refacă mixturile corecte.
  2. Plasaţi simplu Economizorul de Carburant deasupra ţevii de alimentare cu combustibil (metal, plastic, cauciuc, dar nu se recomandă oţel împletit / tresă metalică), care să nu depăşească în diametru 2.54 cm, într-un loc accesibil cât mai aproape posibil de carburator sau de sistemul de injecţie.
  3. Aliniaţi jumătăţile dispozitivul Economizorul de Carburant astfel încât canalele de pe margine să fie suprapuse.
  4. Introduceţi colierul de plastic prin urechile dispozitivului care este prevăzut cu canale speciale pentru colier. Asta pentru a susţine colierul pe poziţie în timp ce fixaţi Economizorul de Carburant pe ţeavă de alimentare, ca şi carapacea unei scoici.
  5. Terminaţi instalarea prin înfăşurarea completă a colierului de pastic în jurul dispozitivului Economizorul de Carburant, asigurându-vă că firul intră exact în canalele de pe margini. Aliniaţi cele două jumătăţi şi strângeţi ferm. Tăiaţi bucata de fir în exces.

IMPORTANT

Plasaţi Economizorul de Carburant astfel încât canalele de pe margine să fie aliniate conform schiţei de mai jos.
Notă:
Verificaţi ca aceste canale din margini prin care trece colierul de plastic să fie aliniate înainte de a finaliza sigilarea. Dacă rezultatele dorite nu sunt obţinute rotiţi dispozitivul cu 90 de grade şi mutaţi-l cu 10 cm în orice direcţie pe ţeava de alimentare cu combustibil.

Sfaturi pentru instalare
La unele motoare mai noi cu injecţie sunt senzori electronici pentru combustibil poziţionaţi pe ţevile de combustibil. Aceşti senzori nu sunt vizibili, iar dacă instalaţi Economizorul de Carburant deasupra acestor senzori efectul va fi inversat şi veţi experimenta creşteri ale consumului. Dacă este posibil folosiţi un aparat de testat pentru a verifica dacă este sau nu vreun câmp magnetic la locul de instalare. Dacă nu aveţi la dispoziţie un astfel de aparat şi nu înregistraţi nici o îmbunătăţire sau, din contra, înregistraţi rezultate negative la o instalere atunci mutaţi Economizorul de Carburant cu 10 - 25 cm în orice direcţie şi verificaţi din nou rezultatele. 

INSTALAREA PENTRU MOTOARELE MAI MARI DE 2500 cmc.
La motoarele de capacităţi mari şi foarte mari sunt necesare mai multe dispozitive pentru obţinerea unor rezultate satisfăcătoare. Instalarea în astfel de cazuri se face conform cu schiţele de instalare prezentate mai jos. La motoarele diesel foarte mari instalaţi un Economizorul de Carburant pe ţeava de alimentare înainte de pompa de injecţie iar apoi instalaţi câte un Economizorul de Carburant pe fiecare ţeavă de injector, cât mai aproape posibil de acesta.


Motoare Benzină
Capacitatea cilindrică Nr. dispozitive
pâna la 2.5 litri = 1 dispozitiv
peste 2.5 litri = 2 dispozitive
peste 7 litri = 3 dispozitive
Motoare Diesel
Capacitatea cilindrică Nr. dispozitive
pâna la 3 litri = 2 dispozitive
de la 3 la 8 litri = 5 dispozitive
motoare grele Diesel până la 500CP = 6 dispozitive
motoare grele Diesel peste 500CP = 7 -8 dispozitive

MOTOARE DIESEL: După instalare, fumul evacuat pe ţeava de eşapament va deveni mai închis. Asta este bine! Economizorul de Carburant lucrează, îndepărtând rezidurile de ardere din motor. Fumul se va "limpezi" treptat, odată cu creşterea numărului de km parcurşi . Se vor observa performanţe mărite şi funcţionări la temperaturi mai joase ale motorului.


Motorul maşinii dvs. depune carburi şi reziduri de ardere pe cilindri, datorită combustiei incomplete. În benzină şi motorină moleculele de hidrocarburi sunt neomogene. Aceste molecule se aglomerează (proprietatea carbonului de a forma lanţuri moleculare) şi unele dintre ele ajung izolate în timpul combustiei, iar aerul nu poate ajunge la acestea, rezultând o ardere incompletã. Astfel, moleculele arse incomplet sunt evacuate în atmosferã sau reţinute în motor sub formã de depozite de carburi/calamină şi reziduri de ardere. Economizorul de Carburant fracturează aceste lanţuri de molecule, iar aerul care altfel nu ar fi ajuns la ele, poate acum sa ajungă la fiecare moleculă de combustibil, şi are loc în acest mod o combustie completă.


De ce 2500 km ?
Această distanţă permite dispozitivului Economizorul de Carburant să îndepărteze rezidurile deja formate. Ţineţi cont că pentru formarea acestor reziduri au fost acumulaţi mii de km. Este posibil ca la începutul perioadei de curăţare a cilindrilor, emisiile de noxe să creascã uşor, dar pe masură ce distanţa parcursă cu dispozitivul montat creste, acestea se vor stabiliza şi vor scădea în cel mai scurt timp. Distanţa de 2500 km necesară pentru a obţine rezultate notabile nu este obligatorie pentru automobilele noi sau relativ noi. Performanţe crescute şi temperaturi de operare mai mici vor putea fi observate. 


AVERTISMENT
Creşterea numărului de kilometri parcurşi (economia de combustibil) depinde de întreţinerea vehiculului dvs. Vehiculul trebuie să fie îngrijit şi întreţinut în maniera în care constructorul o recomandă pentru a obţine o creştere cât mai mare a kilometrilor parcurşi. Aceasta include un service corect al sistemelor de aprindere, al sistemului de alimentare cu combustibil, al filtrelor de combustibil, al filtrului de aer, filtrului de ulei şi al uleiului de motor recomandat pentru vehiculul dvs.Notă:
Recomandăm în mod deosebit să adăugaţi un aditiv de calitate care să cureţe carburatorul sau sistemul de injecţie al combustibilului în primul plin de rezervor după instalarea dispozitivului Economizorul de Carburant, deoarece motorul dvs. a construit depozite de carbon distructiv din cauza arderilor incomplete. Economizorul de Carburant elimină efectiv depunerile distructive de carbon acumulate în instalaţie şi motor favorizând o ardere mult mai eficientă.Ia acum decizia de a achizitiona acest Economizorul de Carburant  si nu vei regreta! Produsele au fost testate si omologate in Romania iar pentru asta vei primi odata cu acest dispozitiv Certificatul de Conformitate si Certificatul de Omologare RAR!

Ce parere au alti clienti?

Iata doar cateva dintre marturiile celor care au comandat produsele noastre :


testimonial economizor 2

testimonial economizor 3

Dupa cum vezi, Economizorul de Carburant este un produs foarte apreciat si sunt sigur ca si tu te vei bucura de banii castigati folosindu-l pe masina ta.


Cat costa Economizorul de Carburant?

Pretul acestui dispozitiv este de 375 RON dar acum

Costa doar

220 RON

+taxele postale 15 RON

Comanda  chiar acum, inainte ca pretul sa explodeze!  

Buton Comanda xPower
Da, este adevarat! Cu doar 220 de lei (de la 375) poti economisi pana la 500 de lei lunar (in functie de consumul tau). Pretul pentru Spania, Italia, Danemarca, Germania este de 100 Euro, iar pentru Romania avem un pret preferential care este valabil doar pentru luna Noiembrie si Decembrie 2012!

Click aici si completeaza formularul cu datele cerute (sau suna la 0751 956 166) si vei putea intra in posesia Economizorul de Carburant in maxim 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzi. (Nota: Pentru anumite zone mai izolate posta poate face chiar si 5 zile lucratoare)

Economizorul de Carburant este un produs de calitate si se bucura de un succes enorm in toata lumea. Pentru doar 220 de lei poti avea acest dispozitiv unic care iti reduce consumul de motorina sau benzina cu pana la 25%-30%.

Tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe teava de alimentare.;

Cand Economizorul de Carburant este instalat pe teava cu combustibil care alimenteaza carburatorul sau injectia, se obtin urmatoarele rezultate:

  • Mai multi KM per litru de combustibil.
  • Creste durata de viata a motorului prin reducerea rezidurilor de combustibil.
  • Are un impact semnificativ asupra mediului, deoarece reduce eliminarea de gaze periculoase.
In plus, Economizorul de Carburant functioneaza la capacitate maxima dupa numai 500 de km parcursi, fata de alte produse similare care fac acelasi lucru dupa cel putin 5000 km (are o actiune rapida de descompune a particulelor de carbon acumulate in motor).

Cum sa comanzi Economizorul de carburat?

Economizorul de Carburant este un dispozitiv excelent si este folositde sute de mii de oameni din intreaga lume.

Sunt sigur ca si TU vei fi super-satisfacut de calitatea lui, in caz contrar poti cere banii inapoi.

Pentru a comanda trebuie sa completezi formularul urmator, sau sa suni la numarul de telefon 0751 956 166.

Daca alegi sa plasezi comanda chiar astazi, pana la orele 24:00, vei beneficia de reducerea de peste 40% si vei primi dispozitivul pentru doar 220 de lei.
(Ne rezervam dreptul sa incheim aceasta oferta promotionala oricand fara niciun avertisment.)

Click pe butonul de mai jos si completaza formularul de comanda!


Buton Comanda xPower


IMPORTANT : Pretul promotional permite recuperarea investitiei intr-un timp foarte scurt...

Comanda si tu Economizorul si vei avea numai de castigat. Da-i click aici acum!

Nu uita ca beneficiezi si de garantia de returnare a banilor in cazul in care nu esti multumit. Garantia este valabila pentru maxim 30 de zile de la data facturari.

 
Daca doriti mai multe informatii sau daca doriti sa comandati acest Economizor de carburant ma puteti contacta pe E-mail: mariusrc@yahoo.com