ECONOMIZORUL ECONOMAX


Pretul acestui dispozitiv este de 575 RON dar acum

  450 RON / buc (100 Euro)

+taxele postale 15 RON

Avantajele produsului Economax:

- Reduce consumul benzinei cu până la 25% și a motorinei cu până la 15%;
- Reduce emisiile noxelor cu până la 50%;
- Asigură curătarea continuă a motorului;
- Demaraj si acceleratie mai bună;
- Reduce uzura motorului si prelungeste viata acestuia;
- Eficient pe orice tip si mărime de motor cu ardere interna;
- Economie financiară remarcabilă;
- Perioade mai lungi între revizii;
- Ușor de instalat;
- Fără efecte negative;
- Motor mai silentios;
- Utilizarea de combustibil fără plumb în locul celui cu plumb fără nicio modificare adusă motorului;
- Motorul rulează mai lin;
- În aplicarea produsului pe motoare diesel, reduce fumul negru la minim după 3.000 km;
- Nu este necesar niciun aditiv pentru combustibil după instalarea produsului;
- Amortizarea investitiei într-un timp foarte scurt;
- Nu necesită nicio modificare a motorului;
- 100% eficient timp de 400.000km și nu necesită întretinere.


Ce este dispozitivul Economax?

Economax este un catalizator auto din aliaj metalic care reactioneaza în contact cu combustibilul din rezervor, actionand asupre strcturii moleculare, ce conduce la marirea cifrei octanice, respectiv a celei cetanice, cu impact in optimizarea arderii si reducerea consumului benzinei cu pana la 25% si a motorinei cu pana la 15%.
Acest tratament conferă mai multă putere motorului, printr-un demaraj si răspuns mai rapid, o rulare mai lină si silentioasă si o igiena generală îmbunătătită, caracterizată prin ulei de motor, filtru, valve, cilindri, injectoare si bujii mai curate, astfel cu o viată mai lungă, eliminând povara schimbărilor frecvente ale acestora, a tuningurilor costisitoare si a drumurilor inutile si numeroase până la service.
Acest proces de curătare poate fi verificat la schimbarea uleiului după primii 1200-1500km de la montarea piesei, acesta fiind negru si de o vâscozitate neobisnuită, care poate fi observată prin palparea jojei, uleiul fiind relativ nisipos. După actiunea de curătare, arderea completă a combustibilului inhibă acumularea de carbon. Arderea mai eficientă reduce emisiile de noxe cu până la 50%, toate aceste efecte sus-mentionate lucrând nu numai către o viată mai lungă si mai bună a motorului si a mașinii tale, ci si pentru viata ta, a celor din jur, a mediului si a generatiilor viitoare.
Totul se întamplă continuu si neîntrerupt de la instalarea produsului in rezervor și nu provoacă nici-un efect negativ asupra motorului pe toată durata de viată de 400.000 km a produsului.
O reducere de până la 15% a consumului de motorină si de până la 25% a celui de benzină are un impact enorm, absolut remarcabil, asupra sumei de bani cheltuită lunar de dumneavoastră pe combustibil.

Uitati un exemplu: O mașină pe benzină cu un rezervor de 50 de litri necesită 2 piese Economax, care împreună costă 850 RON.
Să presupunem că această masină consumă la suta de kilometri, în medie, 10 litri, iar litrul de benzină costă 1.5 Euro, pret care, să fim sinceri, nu este deloc depărtat de realitate. Odată instalate cele două catalizatoare Economax, acest consum se va reduce la 7.5 litri la suta de kilometri. La sfârsitul duratei de viată a pieselor, anume 400.000 de km, veti economisi 10.000 de litri (4.000 x 2.5 = 10.000).
Această cantitate de combustibil, înmultită cu prețul unui litru de 1.5 Euro va rezulta o economie fabuloasă de 15.000 de Euro*!!! Gânditi-vă un moment ce ati face acum cu 15.000 de Euro…? Acum gânditi-vă că acest lucru se poate împlini datorită economiei generată de Economax. Veti economisi bani la fiecare kilometru parcurs cu produsul Economax instalat.
Exemplul este valabil pentru masinile cu capacitatea de rezervor mentionată, pentru alte masini cu capacitatea rezervorului mai mare datele sunt altele, calculul plecand de la faptul ca pentru 25 de litri de combustibil este necesar un Economax.
Produsul Economax se poate monta atat la autoturisme (benzina/motorina), cat si la camioane, masini agricole, precum si la generatoare de curent, etc cu ardere interna.
Pentru un rezervor de combustibili pana la 50 litri, este recomandabil sa se monteze 2 piese catalizator Economax (la 25 litri o piesa), iar pretul unui catalizator Economax este de 100 Euro adica 450 RON.

La firmele cu parcuri auto, montarea se poate face treptat, iar plata se poate face esalonat.

Cat costa Economizorul de Carburant ECONOMAX?

Pretul acestui dispozitiv este de 575 RON dar acum

  450 RON /buc (100 Euro)

+taxele postale 15 RON

Comanda  chiar acum, inainte ca pretul sa se modifice!  

Buton Comanda xPower

Cum sa comanzi Economizorul de carburat ECONOMAX?
Economax - este un produs cu adevărat uimitor. Efectele benefice pe care acesta le are asupra autoturismului tau se pot observa imediat după instalare.
Sunt sigur ca si TU vei fi super-satisfacut de calitatea lui, in caz contrar poti cere banii inapoi.
Pentru a comanda trebuie sa completezi formularul urmator, sau sa suni la numarul de telefon: 0751 956 166.
Daca alegi sa plasezi comanda chiar astazi, pana la orele 24:00, vei beneficia de o reducere de 50 lei pentru 2 produse si vei primi dispozitivul pentru Economax doar 850 de lei / 2bucati.
(Ne rezervam dreptul sa incheim aceasta oferta promotionala oricand fara niciun avertisment.)

Livrarea si Plata ?
Livrarea se face prin posta si taxele postale sunt de 15 RON/1buc sau 20 RON /2buc, pentru mai multe bucati vi se va comunica pretul coletului. Plata se face la ramburs, la primirea coletului. Pentru fiecare produs se emite factura.

IMPORTANT: Pretul promotional permite recuperarea investitiei intr-un timp foarte scurt...
Nu uita ca beneficiezi si de garantia de returnare a banilor in cazul in care nu esti multumit. Garantia este valabila pentru maxim 30 de zile de la data facturari.

Click pe butonul de mai jos si completaza formularul de comanda!


Pretul acestui dispozitiv este de 575 RON dar acum

DAR ACUM AI INCA O REDUCERE DE 50 RON PENTRU 2 DISPOZITIVE

  850 RON / 2buc

+taxele postale 20 RON

Comanda  chiar acum, inainte ca pretul sa se modifice!  


Buton Comanda xPower

========================================
Poti plati acum si aici prin Pay Pal in Euro:

Economax


 Daca doriti mai multe informatii sau daca doriti sa comandati acest Economizor de carburant ma puteti contacta pe E-mail: mariusrc@yahoo.com